Magalí Sare i Sebastià Gris inauguren la 4a edició del Sona Amer

Aquest diumenge el Sona Amer ha donat el tret de sortida a la seva 4a edició amb l’actuació de Magalí Sare i Sebastià Gris.

Magalí Sare & Sebastià Gris han presentat a El Casal d’Amer el seu primer disc junts titulat “A boy and a girl”. Recentment han estat guardonats amb el Premi del Jurat al Festival SUNS Europe i Primer Premi modalitat Jazz del Concurs de Joventuts Musicals.

Després del primer disc en solitari “Cançons d’amor i dimonis”, Magalí Sare comença una ‎nova etapa en què aposta per l’experimentació i la creació d’una unió entre la música clàssica ‎i la moderna, mons que sempre han estat presents durant la seva trajectòria. D’aquí neix ‎el seu últim treball “A boy and a girl” format per un conjunt de cançons d’orígens tan diferents com el folklore ‎mallorquí i la música clàssica de cambra, totes elles abraçades pels diferents paisatges que ‎crea l’electrònica. ‎

Magalí Sare es va donar a conèixer al gran públic com a soprano del Quartet Mèlt, guanyador ‎del concurs musical Oh Happy Day de TV3 l’any 2015.

Amb el concert de Magalí Sare i Sebastià Gris es dona el tret de sortida a la 4a edició del cicle musical Sona Amer que de gener a abril oferirà un total de 7 concerts i que Sebastià Samblás, regidor de Cultura ha presentat a l’inici del concert.  

La propera cita al Sona Amer serà aquest diumenge 26 de gener a les 18h de la tarda a El Casal d’Amer amb Joan Chamorro , Alba Armengou, Èlia Bastida i Carla Motis. Tres dones plenes de talent que ja han deixat constància de la seva projecció en diferents fascicles de la sèrie discogràfica “Joan Chamorro Presenta”.

magali sare sona amer

  Imatge