Riells lamenta la mala gestió d'Endesa durant el temporal "Glòria"

El temporal ‘Glòria’ ha deixat nombrosos desperfectes a la comarca de la Selva, el seu pas per Riells i Viabrea, no ha estat una excepció.

Riells i Viabrea ha petit nombroses afectacions en el seu terme municipal. Algunes de tant espectaculars com aquesta esllavissada a l’alçada del mirador de la carretera de Fogueres de Montsoriu. Riells i Viabrea ha patit més d’una trentena d’esllavissades a l’espai públic i es calcula que una trentena més en finques privades. Els despreniments han afectat cases particulars abocant-hi una gran quantitat de terra com en aquest habitatge del carrer vall nou.

Les rieres que travessen el municipi han baixat amb gran força provocant desperfectes com els produïts per la riera del sotgran a l’alçada de Can Plana o la riera de Sant Llop al camí de les aigües.

Una altre dels efectes del temporal ‘Glòria’ ha estat l’afectació en el subministrament elèctric del municipi. Dimecres durant unes hores 1.000 abonats es van quedar sense llum i han hagut habitatges que ho han estat més de 50 hores. Aquest cap de setmana encara hi havia 50 abonats sense subministrament elèctric. Des del consistori del municipi es lamenta la gestió de les incidències duta a terme per part d’Endesa.

Els telèfons d’atenció que Endesa ha posat a disposició dels Ajuntaments han resultat inoperants.

En poc més d’un any Riells i  Viabrea ha patit diferents inclemències meteorològiques com els darrers aiguats i l’esclafit de fa tres mesos  que han provocat molts desperfectes al municipi.

temporal gloria riells

  Imatge