Cia. La Laguna Teatre de Sils representa el “Florido Pensil” a Santa Coloma

La companyia La Laguna Teatre de Sils ha estrenat la 25a edició del Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada amb l’obra “El Florido Pensil”.

Dins la 25a edició del Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada de Santa Coloma de Farners, aquest diumenge, ha actuat a l’Auditori colomenc la companyia La Laguna Teatre de Sils amb la coneguda obra d’”El Florido Pensil”.

El florido pensil explica en clau d’humor, les vicissituds d’una colla de nois sotmesos al sistema educatiu que va dominar l’Espanya de la postguerra. A través dels diferents personatges que apareixen a la història, els espectadors descobreixen un mosaic d’escenaris on es desenvolupa l’acció com l’escola o les tribunes des d’on el règim enviava els seus senyals de suport com el cinema de barri, la ràdio familiar, l’església i la premsa, representada per l’aparentment inofensiu tebeo.

Una edició especial perquè el certamen arriba al quart de segle.

Recordem que el concurs es va començar a celebrar l'any 1990 en honor a l'artista colomenc Rafael Anglada. Des de l’any 2000, s’encarrega de l’organització del certamen L'Agrupació Teatral La Clau del municipi. Es tracta d’un dels concursos de teatre amateur més antics a les comarques de Girona.

florido pensil santa coloma farners teatre

  Imatge