Més de 900 participants en la Marxa Popular de Vilobí d’Onyar

La Colla Jove de Marxaires de Vilobí, Salitja i Sant Dalmai ha organitzat, aquest diumenge, la 26a edició de la Marxa Popular de Vilobí d’Onyar amb un parell de recorreguts amb distàncies diferents.

Encara que la cursa se celebra des de fa un quart de segle, per la Colla Jove de Marxaires ha estat la tercera edició al capdavant de l’esdeveniment.

Tots els participants han sortit a les nou del matí  de l’Escola Josep Madrenys, que també ha estat el punt d’arribada.

La prova s’ha dividit, igual que l’any passat, en un itinerari d’uns 10 quilòmetres, fàcil i apte per a tota la família amb un desnivell acumulat de 40 metres, i un altre d’entre 15 i 16 quilòmetres, una mica més tècnic amb un desnivell acumulat de 110 metres i amb pujades per corriols que discorren per l’entorn del Volcà de la Crosa.

Les inscripcions s’han pogut fer a través de la pàgina web del mateix esdeveniment o presencialment una estona abans de la sortida.

Els efectes de la tempesta Glòria pràcticament no han afectat els dos recorreguts.

Des de l’organització es mostren molt satisfets amb la bona acollida que té la marxa.

Tots els participants han rebut un obsequi, esmorzar a base d’un entrepà de botifarra, beguda i cafè, i han entrat en diversos sortejos. Els primers 250 inscrits també han tingut un regal extra. Més d’una cinquantena d’empreses i l’Ajuntament del municipi han col·laborat amb la marxa.

  Imatge