Joan Chamorro New Quartet entusiasma el públic del Sona Amer

Aquest passat diumenge Joan Chamorro New Quartet amb Alba Armengou, Èlia Bastida i Carla Motis han protagonitzat el segon concert de la 4a edició del Sona Amer.

El Teatre El Casal d’Amer s’ha omplert d’espectadors per poder gaudir del concert ofert per Joan Chamorro New Quartet amb Alba Armengou, Èlia Bastida i Carla Motis. Chamorro és el creador i líder de la Sant Andreu Jazz Band, un inesgotable planter català de young cats. El músic barceloní també és un habitual del Sona Amer i en aquesta ocasió ha presentat a tres joves talents: l’Alba Armengou, l’Èlia Bastida i la Carla Motis que han interpretat alguns dels temes dels seus darrers treballs discogràfics de la sèrie ‘Joan Chamorro presenta’.

El Sona Amer ha arrencat amb força aquesta 4a edició. Any rere any el nombre d’abonats ha anat creixent consolidant-se com un dels cicles musicals de referència a comarques gironines.

La propera cita amb el Sona Amer serà el diumenge 9 de febrer al Teatre El Casal amb l’actuació de cAMERatat Brass Ensemble dirigida per Ionut Podgoreanu i que interpretarà un seguit de bandes sonores de pel·lícules com ‘West Side Story’ o ‘Indiana Jones’ entre d’altres.  

joan chamorro new quartet sona amer

  Imatge