La biblioteca de Riells i Viabrea presenta el seu nou Centre d'Interès

Aquest dimarts la Biblioteca de Riells i Viabrea ha presentat el seu nou Centre d’Interès amb un col·loqui-debat sobre totalitarismes i repressió.

Riells i Viabrea s’ha sumat a la commemoració del dia Internacional en Memòria de les Víctimes de l’Holocaust amb un col·loqui-debat sobre totalitarismes i repressió a càrrec de Rafael Aguilar que ha servit per presentar el Centre d’Interès de la Biblioteca del municipi. La forta vinculació de Riells i Viabrea amb l’Amical Mauthausen ha impulsat la creació d’aquest Centre d’Interès format per una cinquantena de llibres i altres documents de divulgació sobre què va suposar el nazisme, els totalitarismes i la repressió exercida per ells.

A partir de la commemoració del setanta cinc anys de l’alliberament del camp de Mauthausen  el col·loqui-debat a càrrec de Rafael Aguilar ha posat de relleu la relació existent entre els totalitarismes i la repressió així com els seus efectes devastadors.

El nou Centre d’Interès sobre els totalitarismes de la Biblioteca de Riells i Viabrea es suma als ja existents sobre sexualitat, creixement personal i paternitat i maternitat.  

centre dinteres

  Imatge