Empresaris i emprenedors aprenen a impulsar a la seva empresa a Instagram

Com utilitzar Instagram per impulsar la meva empresa a les xarxes socials? Aquesta inquietud és el punt de partida del curset dedicat a Instagram que organitza, des de l’any passat, El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, dins del seminari de formació per a emprenedors i empreses.

Sota el títol ‘Impulsa el teu negoci a Instagram’, durant un parell d’hores, Josep Lluís Vidal, expert en comunicació digital, guia a empresaris i emprenedors pel funcionament, conceptes i eines de la popular xarxa social perquè puguin treure’n el màxim profit a l’hora de promocionar la seva empresa, aconseguir que tingui més visibilitat i entendre millor com opera la plataforma.

En aquesta ocasió, també s’han cobert les places previstes.

La sessió no ha tingut cap mena de cost pels assistents perquè està subvencionada i les motivacions per apuntar-se són diverses.

Fins al mes d’abril, dins del mateix cicle de seminaris de formació, en total es faran vuit sessions on s’analitzarà, entre altres temes, les tècniques de negociació, Whatsapp Business en el món empresarial, el procés per aprendre a ser emprenedor o la seducció dels clients, aquesta última, ajornada per les conseqüències de la tempesta Glòria.

  Imatge