SOS Costa Brava celebra un acte a Tossa per impulsar les al·legacions al PDU

La plataforma SOS Costa Brava ha celebrat aquest dissabte una xerrada sobre el Pla Director Urbanístic de la Costa Brava a la Casa de la Cultura de Tossa de Mar.

L’Associació Amics de Tossa, integrada a la plataforma SOS Costa Brava, ha organitzat una xerrada sobre el nou Pla Director Urbanístic de la Generalitat de Catalunya. L’acte ha estat encapçalat per la portaveu de l’Associació Amics de Tossa, Àngela Cuatrecasas, i l’advocat de la plataforma SOS Costa Brava, Eduard de Ribot. 

El Pla Director Urbanístic està en fase d’aprovació inicial i en període d’al·legacions. La xerrada ha servit per informar als tossencs i tossenques quines zones de Tossa de Mar preserva i quines no de moment el Pla Director.

Des de la plataforma SOS Costa Brava es considera que el litoral gironí no pot continuar suportant més pressió urbanística. Segons la plataforma no es pot continuar construint sense posar en joc la sostenibilitat del territori, ja que els recursos naturals són finits. És per això que SOS Costa Brava considera insuficient la desclassificació duta a terme pel Pla Director.

Des de la plataforma s’ha iniciat la campanya “El Pla Director de la Costa Brava: #Última Oportunitat” per tal que més gent es sumi a les al·legacions. Actes com el de Tossa es replicaran arreu del territori per tal d’impulsar les al·legacions. Sense anar més lluny aquest divendres a les 19h del vespre a la Biblioteca de Lloret de Mar. 

sos costa brava tossa

  Imatge