Un centenar de voluntaris retiren 1.200 kg de deixalles de la riera de Sta. Coloma

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha organitzat aquest diumenge una recollida de deixalles que la riera ha arrossegat a conseqüència del temporal ‘Glòria’.

Prop d’un centenar de voluntaris i voluntàries s’han aplegat al Parc de Sant Salvador de Santa Coloma de Farners en resposta a la crida feta per la regidoria de Medi Ambient del consistori per tal de netejar la riera de deixalles.

Organitzats per grups els i les participants han cobert tot l’espai comprés entre la Font Picant i la depuradora. Repartits a banda i banda de la riera, els voluntàries i voluntàries han recollit tot tipus de deixalles com plàstics, uralites, vidres, runes i fins i tot residus que el ‘Glòria’ ha desenterrat com ara aquesta matrícula de cotxe.

Tot i que el pas del temporal per Santa Coloma de Farners no ha provocat tants estralls com en altres poblacions veïnes  els seus efectes s’han fet notar en la llera de la riera.

Efectius d’ADF i Protecció Civil s’han encarregat de recollir les bosses que els voluntaris i voluntàries han omplert durant tot el matí. Aproximadament uns 1.200 kg de deixalles han estat retirats de la riera.

Des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners s’anima doncs a realitzar activitats com la duta a terme aquest diumenge per tal de vetllar per l’entorn natural de la ciutat i dignificar altres zones on no s’ha intervingut com la riera dels Frares i el rec Gabestra de Santa Coloma Residencial.

neteja riera

  Imatge