Jazzcat presenta el seu disc “Flabiology” a l’Arbsons d’Arbúcies

La presentació de Flabiology de la formació Jazzcat ha donat el tret de sortida a la programació Arbsons 2020 que s’allargarà fins a la primavera.

La banda Jazzcat ha tornat a Arbúcies per a presentar el segon disc de la formació que es titula “Flabiology” i aixecar el teló del cicle musical Arbsons 2020.

Recordem que l’any 2014, Jazzcat van estrenar el seu primer disc “Sol de Flabiol” dins la programació de la Festa del Flabiol de la població selvatana.

Aquest diumenge a la tarda, la platea de la sala d’actes de la Llar de Jubilats, ha tornat a vibrar amb les melodies populars que sonen arreu de Catalunya però que els quatre músics de Jazzcat revisen a la seva manera per atorgar el màxim protagonisme en el flabiol, un dels instruments més antics i representatius de la música d’arrel catalana i que, rarament, l’hem escoltat en el repartiment del gènere jazzístic.

Un treball que explora nous límits, de tendència actual, on hi ha temes propis i que reflecteix l’evolució musical de la formació i els quatre músics que la componen.

La banda està formada Xavi Torrent, en el flabiol i tamborí; el guitarrista, Jesús Torrent; el contrabaixista, Franco Molinari i el bateria, Pep Solà.

L’any passat, 400 espectadors van gaudir de la programació de l’Arbsons. L’Ajuntament confia repetir l’èxit d’anys anteriors amb un programa d’espectacles que aposta per la varietat i la qualitat.

El cicle s’ha convertit en una referència de la programació cultural i de lleure dins el primer quadrimestre de l’any a la comarca.

 

arbúcies arbsons 2020 jazzcat flabiology

  Imatge