Brunyola prepara un projecte de promoció de la seva oferta turística

L’Ajuntament de Brunyola i Sant Martí Sapresa està desenvolupant un nou projecte per potenciar el turisme rural del municipi.

El sector serveis a Brunyola i Sant Martí Sapresa suposa la principal activitat econòmica en aquest petit municipi que no sobrepassa els 400 habitants i compta amb un terme municipal de 36,66 km2. L’àmplia oferta de turisme rural i habitatges d’ús turístic amb la que compta Brunyola i Sant Martí Sapresa ha impulsat a l’Ajuntament del municipi a desenvolupar un projecte anomenat “Gaudeix descobrint Brunyola i Sant Martí Sapresa”.

Brunyola i Sant Martí Sapresa compta amb cases de turisme rural com Can Gabatx amb més de 25 anys d’experiència en el sector. Equipada amb 6 habitacions dobles i piscina exterior, la casa està ubicada en el bell mig de boscos, aïllada del trànsit i de zones urbanitzades.

Molt a la vora i també envoltada de natura, Mas Duc, una masia catalana del segle XVIII compta amb 7 habitacions i capacitat per a 14 persones, piscina exterior i amplis jardins on poder reposar.

El municipi també compta amb  una opció d’allotjament rural com Arrandeterra, un centre dedicat al benestar de les persones a través d’intervencions assistides amb cavalls com equinoterapia, el coaching i la psicoteràpia amb cavalls dirigides a tot tipus de públic. A través d el vincle entre el cavall i les persones s’aconsegueix treballar  aspectes com la seguretat, l’autoestima i la confiança.

Brunyola i Sant Martí Sapresa també compta amb una àmplia oferta d’habitatges d’ús turístic, com ara l’Era de Can Burgués, una masia del segle XVIII amb un entorn de 128 hectàrees de natura i amb una capacitat de fins a 42 persones. La casa, que es lloga sencera, disposa d’una sala jocs, piscina exterior, camp de futbol i pista de pàdel.

Tot aquest ventall d’oferta turística rural de la qual disposa Brunyola i Sant Martí Sapresa serà la protagonista del projecte de promoció “Gaudeix descobrint Brunyola i Sant Martí Sapresa”.

El projecte pretén impulsar la variada oferta turística del municipi a través de la seva promoció  a diferents webs i xarxes socials.

turisme rural brunyola

  Imatge