SOS Costa Brava alerta sobre els efectes del PDU en un acte a Lloret

La Plataforma SOS Costa Brava ha organitzar aquest divendres un acte informatiu per precisar l’abast a Lloret de Mar i Blanes del pla director urbanístic (PDU).

L’acte s’ha celebrat a la biblioteca de Lloret de Mar i ha comptat amb la participació de SOS Lloret i la plataforma Aturem la C-32, ambdues entitats adherides a SOS Costa Brava. La trobada ha servit per conèixer com afecta el nou pla director urbanístic de revisió dels sòls no sostenibles del litoral de Girona, aprovat inicialment per la Generalitat al desembre. Des SOS Costa Brava es valora insuficient i s’està treballant en la redacció d’al·legacions. L’acte de Lloret s’emmarca en la difusió pel territori dels efectes del nou pla director urbanístic.

El PDU desclassifica cinc sectors a Blanes i sis a Lloret, incloent-hi Lloret Verd, on no es podran fer 757 habitatges.  No restringeix, però, el camp de golf projectat a Sant Pere del Bosc, a Lloret. Des de SOS Lloret s’ha alertat sobre possibles reclassificacions d’algunes zones.

Des de la plataforma SOS Costa Brava es lamenta que el PDU no faci incidència en cinc municipis: Palamós, Palafrugell, Calonge, Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà) i Castelló d’Empúries (Alt Empordà), on es podrien fer  fins a 10.000 habitatges nous.  Des de la plataforma s’anima a tothom a adherir-se a les al·legacions al PDU. Un cop redactades comptaran amb el recolzament de diferents entitats i associacions i es reforçaran a través d’una campanya de signatures online

sos costa brava lloret

  Imatge