Juanjo Albiñana actua al Copa's d'Hostalric

Aquest passat dissabte el monologuista Juanjo Albiñana ha actuat al Copa’s d’Hostalric, en un esdeveniment organitzat per LoMo Promo.

El monologuista d’Albacete Juanjo Albiñana ha fet les delícies del públic assistent en una actuació organitzada per LoMo Promo. Albiñana és conegut per les seves aparicions al “Club de la Comedia” compta amb una llarga experiència en escenaris i espais de tot tipus.

Juanjo Albiñana s’ha posat el públic a la butxaca en un espai reduït però ple de caliu que li ha permès connectar de seguida amb els i les assistents. El d’Albacete ha fet valer la seva experiència i la seva vocació com a humorista per fer passar una vetllada divertida al públic assistent.

L’actuació de l’humorista Juanjo Albiñana ha estat organitzada per LoMo Promo, una nova promotora que té com a objectiu dinamitzar i donar una oportunitat a joves talents de la comarca de la Selva a través d’actuacions en locals com el Copa’s d’Hostalric. LoMo Promo treballa en tot tipus d’esdeveniments des de concerts de música acústica, monòlegs o espectacles de màgia. La promotora ja ha organitzat concerts a diversos locals de Girona i Barcelona.

lomopromo

  Imatge