La cAMERata i Ionut Podgoreanu omplen de bandes sonores El Casal d'Amer

La cAMERata Brass Ensemble dirigida per Ionut Podgoreanu ha protagonitzat el tercer concert del cicle musical Sona Amer.

La cAMERata Brass Ensemble, formada per 13 músics membres de l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu de Barcelona i dirigida per Ionut Podgoreanu han interpretat bandes sonores d’alguns clàssics del cinema. Temes de James Horner, Howard Shore  o John Williams, compositors de bandes sonores de pel·lícules tan emblemàtiques com “Braveheart”, “El Senyor dels anells” o “La llista de Schindler” han estat les protagonistes del concert. La cAMERata Brass Ensemble i Ionut Podgoreanu són ja un clàssic del Sona Amer, els únics que han estat presents en les quatre edicions del cicle musical.

En aquesta 4a edició del Sona Amer la cAMERata Brass Ensemble i en Ionut Podgoreanu han ofert un programa diferent als que tenen acostumat al públic d’Amer. A més a més, una de les grans novetats d’enguany ha estat el canvi d’ubicació del concert.

El proper concert del Sona Amer serà diumenge 23 de febrer i anirà a càrrec del Trio Pedrell que presentarà el seu treball discogràfic “Arrels”, reconegut per la crítica en els Premis Enderrock com a millor disc de clàssica del 2018.

camerata sona amer

  Imatge