Riudellots celebra aquest cap de setmana la 7a edició de Fiporc

Aquest dijous s’ha presentat a Girona la 7a edició de la Fiporc, que tindrà lloc aquest dissabte i diumenge a Riudellots de la Selva.

L’acte de presentació de la 7a edició de Fiporc ha estat encapçalat per Montserrat Roura, alcaldessa de Riudellots de la Selva i Xevi López, regidor de Dinamització econòmica. Durant tot el cap de setmana Riudellots es duran a terme degustacions, exposicions, tallers i demostracions del procés de matança i elaboració d’embotits entre d’altres activitats. Un dels pilars de la Fiporc són els prop de 200 voluntàris i voluntàries que fan possible l’organització de la Fira.

Enguany el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra serà l’encarregat d’inaugurar la fira amb la tradicional tallada de fuet. Com a novetats destacades hi ha un trenet que aproparà i facilitarà l’accés dels visitants des de la zona de l’aparcament fins a la Fira.

S’espera que la 7a edició de Fiporc repeteix l’èxit de les edicions passades on s’han superat els 10.000 visitants, convertint la Fira en un dels esdeveniments de referència a comarques gironines. L’acte ha finalitzat amb la degustació d’un arròs amb galta a càrrec del restaurant l’Alqueria i de la coca de la riudellotenca Margarita Salellas, guanyadora del concurs de coques de Fiporc i que es podrà degustar durant els dos dies de Fiporc.

presentaci 7a fiporc

  Imatge