La comunitat educativa de l'Escola El Bruc escull els somnis que farà realitat

L’Escola El Bruc de Riells i Viabrea ha tancat aquest dissabte el procés de transformació del centre en comunitat d’aprenentatge.

La comunitat educativa de l’Escola El Bruc ha celebrat una assemblea on s’han posat en comú tots els somnis expressats i recollits en la sessió que es va dur a terme el divendres 7 de febrer. Reunits en grups de treball, la trobada ha servit per prioritzat quin seran els somnis que es portaran a terme a curt i llarg termini a l’escola. La jornada també ha servit per crear les comissions mixtes que seran les encarregades de dur a terme els somnis com a objectius de l’escola. Les comissions estan formades per mestres i membres de la comunitat educativa. D’aquesta manera es tanca el procés de transformació de l’Escola en comunitat d’aprenentatge.

Fa un any l’Escola El Bruc va decidir constituir-se com comunitat d’aprenentatge seguint les bases científiques  i actuacions d’èxit que s’han de dur a terme per constituir-se com a comunitat d’aprenentatge. Amb aquesta iniciativa s’afavoreix la cohesió social i els resultats acadèmics.

 La comunitat d’aprenentatge incentiva la participació i involucració dels diferents components de la comunitat educativa i organismes i entitats del municipi.

L’activitat a l’Escola El Bruc no s’atura i el proper 6 de març el centre realitzarà una jornada de portes obertes.

somnis escola el bruc

  Imatge