Buch destaca la disminució dels fets delictius a la comarca de la Selva

El Conseller d’Interior, Miquel Buch,  s’ha reunit aquest dimarts amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca de la Selva.

El conseller d’Interior, Miquel Buch, s’ha trobat amb els alcaldes i alcaldesses de la comarca de la Selva per tractar, sobretot, la problemàtica de les ocupacions il·legals, les plantacions de marihuana i els robatoris a interior d'habitatge.

Els alcaldes i alcaldesses li han transmès a Miquel Buch la seva preocupació per una sensació d'inseguretat creixent a la comarca.

El conseller ha assegurat que les dades policials objectives reflecteixen que durant el 2019 hi ha hagut un descens del nombre de delictes a la comarca. D'un any per l'altre, s'han reduït un 2,2%. Segons Buch, la reducció és generalitzada a la costa i a les poblacions de l'interior. La trobada ha servit per posar sobre la taula possibles solucions per lluitar contra la sensació d’inseguretat.

L’enduriment del codi penal ha estat un altra de les mesures reivindicades pels assistents a la reunió per tal d’evitar la reincidència delictiva. 

miquel buch consell comarcal

  Imatge