La bona gestió dels costos és fonamental per a les empreses

Un dels pilars bàsics per a la rendibilitat i bon funcionament d’una empresa és el control dels seus costos i les seves despeses.

El Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners, aquest dimecres, dins la programació del Seminari de Formació per a Empresaris i Emprenedors, ha organitzat una sessió per explicar els conceptes bàsics necessaris per a calcular l’estructura de costos, el punt d’equilibri del negoci o saber quins són els marges bruts i nets dels productes o serveis que s’ofereixen i quines eines existeixen per avaluar i determinar els costos.

Un bon control dels costos i les despeses permetrà a l’empresari estalviar en costos, augmentar la seva rendibilitat i afavorir el futur creixement del negoci.

Salvador Figueras és membre de l’Associació Gironina d’Orientació Empresarial, AGOE, una entitat sense ànim de lucre formada per a professionals que procedeixen del món de l’empresa que volen ajudar de forma altruista a altres empresaris i emprenedors.

El taller forma part del cicle de Seminaris de Formació que, durant el primer trimestre d’enguany, inclou vuit sessions relacionades amb temes de màxima actualitat i utilitat empresarial. Les places per a cada sessió són limitades i l’assistència no té cap cost pels participants.

  Imatge