1r Concurs de Truites per celebrar l’arribada del Carnestoltes

Riells i Viabrea ha donat el tret de sortida en el Carnaval 2020 amb els ingredients tradicionals del Dijous Gras: truita, botifarra d’ou i coca de llardons.

Per celebrar el Dijous Gras i l’arribada de la festa del Carnaval, Riells i Viabrea, per primera vegada, ha convocat un concurs de truites casolanes.

Truites per a tots els gustos amb el toc personal de cada xef i que després ha degustat un jurat format per membres del Centre Cultural La Casa Nova de Can Plana, on s’ha portat a terme l’activitat.

Per escollir la millor, el jurat ha tingut en compte aspectes com el sabor, la textura, l’originalitat i la presentació de cada truita que els participants han portat feta de casa, prèvia inscripció en el Centre Cultural.

Un plat molt popular que, si ens agraden les tradicions, no pot faltar el Dijous Gras o, en funció del territori, durant tota la celebració de la festa del Carnestoltes.

Amb el concurs, el municipi ha donat el tret de sortida a la programació del Carnaval 2020 que s’allargarà fins a l’1 de març quan es farà la Rua de Carnaval.

Tots els participants també han pogut tastar la resta de truites. La festa s’ha acabat amb un refrigeri de Coca de Llardons i Botifarra d’Ou, dos ingredients molt típics del Dijous Gras. 

1r concurs truites dijous gras riells i viabrea 2020

  Imatge