Sant Hilari celebra el Carnestoltes 2020

Sant Hilari ha celebrat aquest dissabte el Carnestoltes amb una festa per a tots els públics.

El pavelló poliesportiu de Sant Hilari s’ha omplert de gent per gaudir del Carnestoltes 2020. Grups d’amics i famílies s’han aplegat a la pista blava on el grup “Ai carai” ha amenitzat la festa amb el seu espectacle “Visca el Carnestoltes”.

Tots aquelles i aquelles que han volgut participar al Concurs de disfresses han passat pel “photocall”. Sota l’atenta mirada del jurat els diferents participants han anat passant un rere l’altra. S’han pogut veure una gran varietat de motius i personatges al Carnestoltes de Sant Hilari. A part de les categories individual, de grup i familiar, els i les participants han pogut optar a premis inscrivint-se  per entrar en el sorteig que ha tingut lloc al final de l’actuació d’”Ai carai”.

El premi individual ha estat per l’Irina i la Nara Luque per la seva disfressa de vampiressa. Pel que fa al premi de grup “Les japoneses” han estat les escollides pels membres del jurat.

En la categoria familiar el premi ha estat per la família Matas-Moragas per la seva disfressa de Lego.

Durant l’entrega de premis també s’ha atorgat el premi especial a la disfressa més original que ha estat per “Sombrero loco” de la família Vilamala-Cantizano.  Aquest divendres es farà públic el guanyador o guanyadora del premi que  s’atorga via xarxes socials. Des de l’Ajuntament de Sant Hilari es valora positivament el transcurs del Carnestoltes 2020.

La festa ha finalitzat amb l’actuació del punxadiscos local Puigde que ha posat el punt i final a la festa de Carnestoltes 2020 a Sant Hilari.

carnestoltes sant hilari 2020

  Imatge