Descobrint les potencialitats empresarials del Whatsapp

Un dels aplicatius més populars del món és Whatsapp. Però el què moltes persones no saben és que també existeix una versió empresarial de la famosa app. S’anomena Whatsapp Business, és gratuïta, operativa en qualsevol telèfon mòbil i, en aquest cas, permet a mitjans i petits empresaris contactar de manera instantània amb els seus clients.

Amb l’objectiu de divulgar les seves qualitats i apropar-la en els empresaris i emprenedors selvatans, el Centre – Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners ha organitzat una sessió per explicar les potencialitats i funcionalitat de Whatsapp Business, dins del cicle de seminaris de formació per empresaris i  emprenedors.

Whatsapp Business va entrar en servei l’any 2017 i mil milions de persones arreu del món l’utilitzen diàriament.

Irene Ponsatí, de l’empresa gironina de consultoria, mentoria i formació, MC Empreses, ha explicat les diferències entre les dues versions de whatsapp. També ha parlat dels beneficis pels empresaris i emprenedors.

Les sessions del cicle no tenen cap cost pels assistents perquè estan subvencionades. Durant el mes de març es faran un parell de tallers més i la darrera d’aquest cicle, l’1 d’abril. Afegir que el pròxim 5 de març, el Centre – Eix de Negoci també organitza la 3a Jornada Emprèn en Femení.

  Imatge