Sis ajuntaments reclamen actuacions urgents per pal·liar els efectes del Glòria

Aquest dimecres els ajuntaments de la Costa Brava Sud i l’Alt Maresme han denunciat la inacció de les administracions supramunicipals després del temporal Glòria.

Alcaldes i tinents d’alcalde de Blanes, Lloret, Tossa, Malgrat, Palafolls i Tordera han participat plegats d’una roda de premsa col·lectiva on han demanat major celeritat i compromís a l’Estat Espanyol i la Generalitat per resoldre les conseqüències del temporal Glòria en mobilitat i passejos marítims, entre d’altres.

Àngel Canosa ha recordat que el principal punt de preocupació a Blanes és la pèrdua de la mobilitat tant per carretera com per tren al haver caigut els dos ponts sobre la Tordera que connecten amb Malgrat de Mar.

Jaume Dulsat ha reivindicat la reparació de la façana marítima de Lloret de Mar, especialment a Fenals, i la necessitat de trobar una solució a la mobilitat.

Per la seva banda Imma Colom ha reclamat l’ajuda i assistència de les administracions supramunicipals per fer front a les conseqüències patides a Tossa de Mar arran del temporal Glòria.

Poc després de l’anunci de la convocatòria de la roda de premsa col·lectiva el govern de la Generalitat ha anunciat que destinarà 5’3 M€ per a la reconstrucció del pont que connecta per carretera Blanes i Malgrat, que tindrà una llargària de 220 metres i una amplada de 13 metres, amb un termini d’execució de 10 mesos.

roda premsa costa brava sud

  Imatge