Sta. Coloma celebra les "Jornades Gastronòmiques de la Carn de Perol"

Santa Coloma de Farners celebra aquests dies les “Jornades Gastronòmiques de la Carn de Perol”.

Durant aquests dies de Carnestoltes Santa Coloma de Farners complementa aquesta festivitat amb les “Jornades Gastronòmiques de la Carn de Perol”, una iniciativa que sorgeix de la col·laboració de l'Ajuntament amb diferents establiments de restauració i alimentació de la ciutat. Una de les novetats és la inclusió de quatre carnisseries de la ciutat, que ofereixen aquest producte tan vinculat a la gastronomia catalana.

Fins a set restaurants, Can Baldiri, El Keller Café, Can Gurt, el Bar-Restaurant Sant Martí, el Mumm, la Sala Farners, l’Hotel Pinxo i les carnisseries Jordi Borrell, Rosita, Vadó i Vendrell formen part de les “Jornades Gastronòmiques de la Carn de Perol”.

Els i les visitants podran gaudir de tota l’oferta gastronòmica d’aquestes Jornades fins aquest diumenge 1 de març.

jornades carn de perol

  Imatge