Unes 150 persones celebren el Carnestoltes a Riudellots

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest dissabte el Carnestoltes 2020 amb una Rua de Carnaval  i un concurs de disfresses.

Els i les participants a la Rua de Carnestoltes s’han aplegat a la plaça de l’Ajuntament. Des d’allà han iniciat un recorregut pels carrers de Riudellots. Una de les novetats d’enguany ha estat precisament l’allargament del traçat de la Rua amb la voluntat de fer partícip a tota aquella gent que encara que no formin part de la comitiva puguin gaudir del Carnestoltes. Carrers com el Carrer Major o l’Avinguda dels Països Catalans s’han recorregut de dalt a baix. Les diferents comparses participants han fet gala del seu ingeni i han omplert de música i color els principals carrers de Riudellots. Uns 150 participants han format part de la Rua que ha finalitzat el seu recorregut al pati de l’Escola de Riudellots, on s’ha donat pas a la celebració del concurs de disfresses.  Repartits en diferents categories els i les participants han anat desfilant un per un davant dels membres del jurat. Com no pot ser d’una altra manera durant Carnestoltes, no han faltat comparses que fessin referència a l’actualitat com ara la comparsa del “Panicovirus” o les “Greta”. El Carnestoltes de Riudellots es caracteritza pel seu caràcter familiar i la implicació de diferents entitats.

Un cop finalitzat el concurs de disfresses s’ha celebrat una xocolatada per a tots els assistents. Tot seguit s’ha donat pas a l’entrega de premis. El premi individual ha estat per “The claw”. El premi parella per “Harry Potter”. El premi de comparsa mixta, d’adults i nens i nenes ha estat “La família Addams”

El premi de comparsa infantil a ha estat per “Flamencs” i el premi a l’originalitat per “Peu a baix!”.

La jornada ha finalitzat amb l’espectacle de màgia a càrrec del Mag Raül.

carnestoltes riudellots 2020

  Imatge