"El Florido Pensil" inaugura la II Mostra de Teatre Amateur de Riudellots

Riudellots de la Selva ha donat el tret de sortida a la II Mostra de Teatre Amateur amb la representació de l’obra “El Florido Pensil” a càrrec de la companyia La Laguna Teatre de Sils.

Aquest diumenge a la Sala d’Actes de Riudellots de la Selva s’ha inaugurat la II Mostra de Teatre Amateur . Montserrat Roura, alcaldessa de Riudellots, i Nando Massaneda, director de la Mostra, han estat els encarregats de donar el tret de sortida al cicle de Teatre Amateur.  La bona acollida de la primera edició ha impulsat la organització d’aquesta II Mostra de Teatre Amateur.

La companyia La Laguna Teatre de Sils ha donat el tret de sortida a la II Mostra de Teatre Amateur amb la coneguda obra “El Florido Pensil”. L’obra és una paròdia de l’escola franquista, que tracta amb humor l’educació d’un sistema autoritari.

La II Mostra de Teatre Amateur  es durà a terme durant els caps de setmana del mes de març i comptarà amb la representació de cinc obres de teatre. La propera obra de la Mostra de Teatre Amateur serà aquest dissabte a dos quarts de vuit amb l’obra “Lísístrata” a càrrec de la companyia Zam Teatre.

el florido pensil riudellots

  Imatge