Rècord de participació en la 18a edició del Vinyabike d'Arbúcies

La 18a edició del Vinyabike d’Arbúcies ha batut rècord de participants amb 450 inscrits.

Aquest passat diumenge s’ha celebrat una nova edició de la Vinyabike. La 18a edició  ha suposat un rècord de participants, ja que entre les tres categories: llarga, curta i infantil s’ha arribat a la xifra dels 450 inscrits.

Com en edicions anteriors el Vinyabike ha ofert tres circuits diferents un recorregut llarg de 32 quilòmetres, un recorregut curt de 20 i, finalment, un recorregut de 3 quilòmetres per als més petits. Una de les particularitats que fa tan especial el Vinyabike és l’entorn natural privilegiat pel quan transcorren els diferents recorreguts.

 El traçat llarg compta amb un desnivell de 1.200 metres i es tracta d’un circuit tècnic a diferència del traçat curt que acumula un desnivell de 800 metres i transcorre majoritàriament per pista forestal. Un cop els i les ciclistes han arribat a la línia de meta s’ha procedit a l’entrega de premis. El primer classificat en categoria masculina del traçat de 32 quilòmetres ha estat Oriol Domènech amb un temps d’1 hora, 43 minuts i 43 segons, seguit molt de prop per Nil Solà i l’arbucienc Beni Montero.

En categoria femenina el primer lloc del traçat de 32 quilòmetres ha estat per Gisela Biguet, amb un temps de 2 hores i 7 minuts, seguida per Sara Martínez i Mariceli Ruiz.

En el recorregut curt en categoria masculina el primer lloc ha estat per Sergi Ferreira, el segon per Esteve Arquillo i el tercer per Sergio Requena.

En categoria femenina Andrea Gómez ha quedat primera, seguida de Sandra Tejedor i Sònia Rodríguez.

18a Vinyabike

  Imatge