Es constitueix la comissió de la part baixa de la Conca de la Tordera

Avui s’ha constituït a Hostalric la comissió de la part baixa de la Conca de la Tordera dins del programa de coordinació de les mesures postemergències.

La reunió convocada pels delegats territorials del Govern a Girona, Pere Vila, i de Barcelona, Juli Fernàndez, respon al programa de coordinació de les mesures postemergències aprovat pel Govern el passat 29 de gener. El Programa estableix la creació de taules territorials per zones afectades, més enllà de les divisions administratives. La trobada ha servit per repassar les línies d’actuació establertes.

La setmana vinent es reunirà la Diputació de Girona , la subdelegació del Govern a Girona i la delegació del Govern per establir l’itinerari i  el calendari a seguir per donar resposta a les ajudes  econòmiques sol·licitades pels diferents Ajuntaments. La reunió ha comptat amb una àmplia representació dels alcaldes dels municipis afectats pel Glòria.

L’Agència Catalana de l’Aigua estima en uns 50 milions d’euros el cost de les tasques que haurà d’assumir l’ACA a tot el país a causa del temporal Glòria.

L’Agència Catalana de l’Aigua té previstes dur a terme 75 actuacions a la Tordera i unes 600 arreu del país  

comissi baixa tordera

  Imatge