La Laguna Teatre de Sils arrasa amb el ‘Florido Pensil’

L’Auditori de Santa Coloma de Farners ha acollit, aquest diumenge, la gala de lliurament dels premis del Concurs de Teatre Amateur Rafael Anglada. La gala està produïda i presentada pels integrants de l’Agrupació Teatral La Clau, que organitza el certamen amb el suport de l’Ajuntament.

L’obra ‘El Florido Pensil’ de la companyia La Laguna de Sils s’ha endut una gran quantitat de premis i alguns dels més importants.

El grup guanyador al millor maquillatge, perruqueria i vestuari ha estat per ‘El Florido Pensil’ de La Laguna Teatre de Sils.

El grup guanyador a la millor escenografia i llum i so ha estat per ‘El Florido Pensil’ de La Laguna Teatre de Sils.

El premi en el millor actor de repartiment ha estat per a Joan Casabó, pel paper de Blunt, a l’obra ‘Mentiders’ de la companyia Guspira Teatre. En el seu cas, ha recollit el guardó en el seu nom Nani Castellsaguer.

El premi a la millor actriu de repartiment ha estat per a Ana Anoro, pel paper d’Anna Maruny, a l’obra ‘El Florido Pensil’ de La Laguna Teatre.

El premi a l’actor principal ha estat per Francesc Oliva per la seva doble interpretació a l’obra ‘El Florido Pensil’ de La Laguna Teatre.

El premi a la millor actriu principal ha estat per a Marta Riera en el paper de Yerma a l’obra ‘Yerma’ del grup de teatre Aquinahora.

El premi a la millor direcció ha estat per Pep Company a ‘Yerma’ del grup de teatre Aquinahora.

El premi de la millor obra a concurs ha estat per ‘Aquí no paga ni Déu’ de la companyia Inestable Ceretana de Puigcerdà.

I el premi de votació popular, és a dir que atorguen els mateixos espectadors i espectadores del concurs, se l’ha endut l’obra ‘El Florido Pensil’ de La Laguna Teatre de Sils.

L’Agrupació Teatral La Clau fa un balanç molt positiu de l’èxit de la vint-i-cinquena edició.

Entre premi i premi, les companyies teatrals han representat diferents gags i esquetxos, la majoria sense cap vincle amb les obres que han representat en el concurs.

A l’inici, la mateixa Agrupació Teatral La Clau, per commemorar el primer quart de segle del concurs, ha escenificat un fragment de l’obra ‘L’amor venia amb taxi’ de Rafael Anglada.

La gala s’ha acabat amb cava per a tothom a la sala del Cercle Jove.

  Imatge