Manel Planchart i Mireia Costa han actuat a l'Arbsons

El pianista arbucienc, Manel Planchart, acompanyat de la violinista, Mireia Costa, han actuat a l'Arbsons d'Arbúcies.

En el marc de les activitats del Dia Internacional de les Dones, aquest diumenge, l'Àrea de Cultura d'Arbúcies ha programat el concert "Contrastos".

Simultàniament, ha estat el segon espectacle de la programació del cicle, que se celebra a la població durant els mesos de febrer, març i abril. Les representacions es fan, principalment, a la Llar de Jubilats.

El d'aquest diumenge ha estat un concert especial perquè el jove pianista arbucienc, Manel Planchart, ha tornat a actuar a casa, però en aquesta ocasió, acompanyat de la violinista, Mireia Costa.

Ell mateix també explica les raons per les quals han escollit les obres que han tocat.

La seva vocació per la música els va néixer de ben petits. Des d'aleshores no han deixat de formar-se i créixer professionalment en les seves respectives carreres, impartint classes amb professors de reconeguda trajectòria en els millors conservatoris del país com el Conservatori Superior del Liceu. També són membres de diverses formacions.

La pròxima actuació prevista dins el cicle Arbsons es farà el diumenge, 22 de març, a partir de les set. El concert anirà a càrrec del quartet capella 4GAMI.

Les entrades per a tots els espectacles es poden comprar anticipadament a La Gabella. Els alumnes de l'Escola de Música i espectadors de fins a dotze anys gaudeixen d'una tarifa reduïda. 

arbúcies arbsons contrastos 8 març 2020

  Imatge