El Consell de Poble debat el canvi de lloc de les Barraques i Fires

La comissió permanent del Consell de Poble de Santa Coloma de Farners s’ha reunit, aquest dimarts al vespre, a l’Auditori colomenc per parlar del canvi d’ubicació de les Barraques i el recinte firal de la Festa Major, el mes de setembre.

El govern municipal proposa traslladar les barraques, els concerts i les fires amb les atraccions al tram final del carrer Moragues, darrera del Mercadona.

Davant la controvèrsia que ha generat la iniciativa, l’alcaldessa, diversos regidors i regidores del consistori, representants de la comissió de barraques que aplega vuit entitats del municipi i ciutadans, s’han reunit a l’Auditori per reflexionar, contrastar punts de vista i debatre al voltant de la decisió.

Durant l’acte s’han pogut escoltar opinions que discrepen amb el criteri de l’Ajuntament..

En el Consell de Poble hi ha representades totes les associacions o entitats inscrites al Registre Municipal d’Entitats, així com els ciutadans que ho desitgin. El Consell de Poble és un òrgan que pretén recollir les inquietuds i opinions ciutadanes i esdevé un espai de trobada entre ciutadans, entitats i Ajuntament.

 

  Imatge