Tossa celebra aquest mes la 9a edició de "La Cuina del Bacallà"

Durant aquests dies i fins el 31 de març Tossa organitza per novè any consecutiu la campanya gastronòmica de “La Cuina del Bacallà”.

El bacallà ha estat i continua essent un dels ingredients més tradicionals i més versàtils dels plats de Quaresma de la nostra cuina. Després de l’època de disbauxa que suposa el Carnaval, comença, segons el calendari litúrgic cristià, una etapa de reflexió, penitència i dejuni per preparar-se per la celebració de la Pasqua.

Tossa recull aquesta tradició en la novena edició de la campanya gastronòmica de “La Cuina del Bacallà”, enguany amb el suport de 7 restauradors del municipi, alguns com el Minerva que aquest any s’incorporen a les Jornades gastronòmiques.

Els restaurants que participen a La Cuina del Bacallà de Tossa recuperen aquesta tradició culinària i proposen un menú especial de tres plats, diferent a cada establiment, en el que es dóna especial rellevància al bacallà, un peix considerat adequat pel dejuni, que ara han sabut convertir en un gran plat de festa. Els preus dels menús van dels 25 als 35 € per persona.

Els restaurants que participen en aquesta novena edició de “La Cuina del Bacallà” són: Bahia, Can Carlus, Can Pini, Mestre d'Aixa, Minerva, Pizzeria Bello i Sa Muralla.

9a edicio cuina del bacalla

  Imatge