El coronavirus provoca la suspensió d’activitats públiques a tot el país

Les mesures de prevenció i contenció del coronavirus o Covid-19 han comportat la cancel·lació de tota activitat pública arreu del país.

Les mesures preventives per evitar la propagació del Coronavirus ha comportat que la celebració d’esdeveniments esportius es realitzin a porta tancada, la suspensió de les activitats col·lectives superiors a 1.000 persones en espais oberts o en tancats i que en les activitats esportives, culturals i de lleure de menys de 1.000 persones en espais oberts o tancats, sols se’n pugui ocupar com a màxim una tercera part de l’aforament. A tot això cal afegir el tancament de totes les escoles, instituts i universitats de Catalunya. Arran doncs de la pandèmia del Covid-19 i seguint les mesures adoptades pel Govern de la Generalitat de Catalunya i les recomanacions de les autoritats sanitàries del país, els ajuntaments de la comarca de la Selva i les diferents entitats i associacions que dinamitzen la comarca han decidit cancel·lar les activitats i esdeveniments previstos de manera indefinida. A tall d’exemple les actuacions programades a festivals com el Sona Amer o la II Mostra de Teatre Amateur s’han posposat. De la mateixa manera a Santa Coloma de Farners s’ha suspès el Festival de Poesia Contemporània “Domini Màgic” que s’havia de celebrar del 13 al 15 de març.

La raó de ser de La Selva TV es donar cobertura informativa a tota aquesta activitat cultural, esportiva i lúdica de la comarca.  Donades les actuals circumstàncies, doncs, ens veiem obligats a no poder oferir la mitjana de 1,4 publicacions diàries que des dels nostres inicis us oferim en el nostre web. L’equip de La Selva TV, però, segueix actiu i a l’espera de poder reprendre l’activitat de manera normalitzada, amatent al desenvolupament de les mesures de prevenció i contenció del coronavirus que s’adoptin els propers dies.

coronavirus

  Imatge