Distribució de mascaretes entre nens i nenes de fins a 14 anys

L’Ajuntament de Riells i Viabrea ha repartit, aquest cap de setmana, mascaretes entre els 350 nens i nenes d’entre 3 i 14 anys que estan empadronats al municipi.

Dissabte se n’han repartit un centenar i la resta diumenge. Cada mascareta s’ha acompanyat d’un diploma de bon comportament durant el confinament en reconeixement a l’actitud exemplar que han mantingut infants i joves des de l’entrada en vigor de l’Estat d’Alarma.

El consistori ha adquirit les mascaretes per a garantir que tota la mainada del poble compresa en aquesta franja d’edat disposa d’aquest element d’autoprotecció quan surten a passejar cada dia una hora i coincidint la posada en marxa de la fase 0 que estableix el pla per la transició cap a la nova normalitat.

Una altra mesura impulsada pel govern riellenc per a fer front a totes les conseqüències derivades de la pandèmia de la Covid-19 i que se suma a diverses accions i iniciatives que han sorgit solidàriament i altruistament entre la societat i empresariat de Riells i Viabrea.

El govern també agraeix el comportament que està tenint tota la ciutadania en el compliment de les mesures socials.

El lliurament de les mascaretes i certificats entre la mainada nascuda entre els anys 2007 i 2016 s’ha dut a terme en el Pavelló Municipal. En compliment de les mesures de protecció vigents, durant la distribució, les famílies han hagut de mantenir la distància de seguretat per evitar aglomeracions i l’Ajuntament ha demanat als veïns i veïnes hi acudissin degudament protegits.

  Imatge