Lloret de Mar crearà zones a les platges per a públics diferents

Lloret de Mar dividirà les platges urbanes més concorregudes del municipi, les platges de Lloret i Fenals, en tres sectors, en limitarà la capacitat i habilitarà un control d’accés.

Concretament es crearan tres zones: una per la gent gran, una pels nuclis familiars amb nens i per les parelles i grups d’amics, és a dir, adults sense criatures.

Aquesta és una de les mesures més destacables del pla integral de mesures de prevenció que ha elaborat el municipi per aquest estiu amb l’objectiu de mantenir-se com a destí turístic de referència.

Un pla integral, consensuat entre sector públic i privat, que segueix les directrius fixades per l’Organització Mundial de la Salut.

Abans del 15 de juny haurà d’estat tot a punt.

La sectorització de les platges es farà a partir de les necessitats dels diferents usuaris i usuàries de cada tram.

L’Ajuntament, conscient que hi haurà una forta davallada del turisme internacional si no s’obren les fronteres, també està preparant una campanya de promoció turística per atraure més mercat turístic de proximitat.

Malgrat tot, l’alcalde diu que no perden l’esperança que finalment hi hagi una obertura de fronteres encara que sigui amb restriccions, i al turisme nacional s’hi pugui sumar el turisme francès, un dels principals clients de Lloret perquè representa gairebé una quarta part de tot el turisme que rep la població, o d’altres mercats centreeuropeus.

  Imatge