L’equip de govern de Tossa destinarà una part dels seus sous a fins socials

L’equip de govern de Tossa de Mar ha anunciat que destinarà una part dels seus sous a entitats com el Banc d’Aliments, Creu Roja o Càritas per ajudar a les famílies més afectades per la crisi sanitària de la Covid-19.

El govern municipal està format per vuit regidors i regidores de JuntsxTossa, Endavant Tossa i Esquerra Republicana de Catalunya.

Els tres socis de govern han acordat que cada regidor i regidora decidirà quina part de la seva retribució destinarà a ajudes socials.

L’objectiu de la mesura és fer costat a les famílies més vulnerables del municipi a través d’entitats socials de la vila. Per exemple, en un sol dia, el Banc d’Aliments de Tossa atén a 125 famílies.

En l’àmbit de les ajudes, l’Ajuntament també ha aprovat un nou Pla de Reactivació Econòmica Municipal que inclou un paquet de cinquanta mesures econòmiques.

Entre aquestes hi ha una línia d’ajuts dotada amb 275.000 per ajudar directament a famílies i empresaris afectats per les greus conseqüències de l’emergència de la Covid-19.

O la condonació de la taxa d’ocupació de via pública de l’any 2020 a bars, restaurants i comerços.

El termini per presentar la documentació per sol·licitar aquestes ajudes ja està en marxa i finalitzarà el 31 de juliol.

 

  Imatge