L’equip Sènior A de l’ACE tornarà a Divisió d’Honor

La pròxima temporada, l’equip Sènior A de l’Agrupació Cultural i Esportiva de Riudellots de la Selva tornarà a competir a Divisió d’Honor.

Aquesta és la decisió que ha pres la Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol.

Abans de l’aturada de tota l’activitat esportiva per l’emergència de la Covid-19, l’equip riudellotenc havia acumulat nou victòries i només havia perdut un partit, uns resultats que l’havien situat líder del seu grup abans de la pandèmia.

Davant la impossibilitat de jugar els partits pendents de la temporada 2019-2020, la Federació Catalana de Futbol, a finals de maig, va decidir donar per definitiva la classificació del 13 de març, l’última jornada disputada abans del confinament i la instauració de l’Estat d’Alarma.

D’aquesta manera, amb vint-i-set punts, l’equip sènior A de l’ACE Riudellots, format íntegrament per jugadors de Riudellots formats a les categories base del club, s’ha proclamat campió de lliga de la primera divisió catalana i durant la temporada 2020-2021 competirà a la màxima categoria del Futbol Sala Català.

L’equip encara la nova temporada amb el propòsit de mantenir la permanència a Divisió d’Honor i deixant enrere una temporada inusual però plena de satisfaccions.

L’Ajuntament també s’ha volgut sumar a l’alegria de l’agrupació, l’equip tècnic i l’afició. Aquest dilluns al vespre, el regidor d’Esports ha visitat als jugadors per compartir amb ells la il·lusió de l’ascens i del gran repte que representa per l’esport local riudellotenc.

 

  Imatge