Les instal•lacions esportives reobriran durant l’última setmana de juny

L’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha anunciat que a partir del 22 de juny es reobrirà el Pavelló Municipal, el dia de Sant Joan la Piscina i el 29 de juny començaran les activitats del Campus, que s’allargaran fins al setembre.

 

A partir d’aquest mes, la gestió de les instal·lacions i les activitats estarà en mans d’una nova empresa. El mes d’abril es va aprovar en un plenari extraordinari la rescissió, de mutu acord, del contracte entre el consistori i l’empresa Sport Assistance, que s’havia fet càrrec de la gestió dels equipaments i activitats esportives en els últims anys.

L’Ajuntament, la nova empresa i el personal d’aquests serveis, que ha estat subrogat per la nova empresa, condició que va posar el mateix ajuntament, s’han reunit per a preparar una reobertura i una temporada condicionada per les mesures de distanciament, seguretat i higiene relacionades de la Covid-19.

El contracte amb l’antiga empresa va finalitzar l’1 de juny. Aquest fet ha obligat la regidora d’Esports a assumir, temporalment, la gestió de la posada en marxa de les activitats i equipaments. En el pròxim plenari municipal, està previst que s’aprovi el conveni amb la nova empresa i aquestes tasques les absorbirà automàticament.

 

  Imatge