Riells i Viabrea fomenta l’esport i tots els seus beneficis

La Plaça de la Vila ha acollit, aquest dissabte a la tarda, la segona sessió de la campanya ‘JO+ESPORT’ de Riells i Viabrea amb un parell d’activitats centrades en el ball.

Primer s’ha fet una sessió mixta de Zumba i Hip Hop i tot seguit una sessió exclusiva de Zumba.

Les dues principals novetats d’aquesta edició del JO+ESPORT són que s’apliquen mesures de seguretat i d’higiene per la Covid-19 i no cal apuntar-se prèviament a les activitats de juliol, només cal presentar-se al lloc i l’hora que s’anuncia a la programació.

En el cas de la doble activitat prevista per l’1 d’agost, una Caminada sota els estels que acabarà amb una sardinada en el Pavelló Municipal, s’ha de reservar la plaça amb antelació i el preu de l’activitat són sis euros.

Les activitats van a càrrec i compten amb la col·laboració de professionals de l’esport i el benestar personal i entitats esportives de la vila i de la comarca.

L’agenda del JO+ESPORT continuarà el divendres 24 amb una pedalada al pavelló municipal que s’acompanyarà d’un entrepà i beguda per a tots els assistents o un entrenament funcional a la Plaça de la Vila el divendres 31. A la primera sessió es van fer Pilates i un taller de moviment conscient.

 

  Imatge