Les joves autores de llibre solidari aixequen una gran expectació

Amb motiu de la diada de Sant Jordi d’Estiu, aquest dijous 23 de juliol, les autores del llibre solidari ‘Set amigues i un robatori misteriós a Egipte’, que han escrit set estudiants gironines de primària, han firmat exemplars a la Plaça Farners de Santa Coloma.

L’acte s’ha dut a terme sota Les Mesures aplicant totes les normes d’higiene i distanciament per evitar la transmissió de la Covid-19.

Molts lectors i lectores infantils i juvenils han fet cua, acompanyats dels seus familiars, en els dos torns que s’han programat, un al migdia i l’altre al vespre.

Tots els beneficis de la venda del llibre es destinaran al projecte Hospital Amic de Sant Joan de Déu que pretén fer tan positiva i agradable com sigui possible l'experiència dels nens hospitalitzats.

Les gironines Ariadna Bosch, Ariadna Vila, Clàudia Cantó, Núria Rosón, Ceci Cuadrado, Berta Parra i la farnesenca, Mariona Serra, han estat acompanyades de la il·lustradora del llibre, Georgina Torra, també veïna de Santa Coloma.

Juntes s’ha mostrat molt contentes amb l’èxit del llibre i de poder contribuir en el projecte Hospital Amic.

Per Georgina Torra ha estat la primera vegada que il·lustra un llibre i el procés ha estat molt laboriós.

L’acte s’ha emmarcat en els actes d’un Sant Jordi molt atípic per les circumstàncies actuals.

Un Dia del Llibre i la Rosa que han convocat la Cambra del Llibre i el Gremi de Floristes quan s’han complert tres mesos exactes d’un 23 d’abril que la Covid-19 va confinar.

 

  Imatge