Un Sant Jordi d’estiu, atípic i participatiu

Riells i Viabrea ha celebrat diverses activitats per a totes les edats amb motiu del Sant Jordi d’estiu.

Una diada del llibre i la rosa molt atípica per la Covid-19, però molt participativa.

Malgrat que Sant Jordi s’ha celebrat tres mesos després del tradicional 23 d’abril, l’Ajuntament ha farcit la programació amb un conjunt d’activitats que han mantingut viva l’essència d’aquesta diada tan important a Catalunya.

A mitja tarda, més d’una vintena de petits i joves han quedat sorpresos i bocabadats amb els trucs del Mag Ramó que ha entusiasmat a tots els assistents amb els seus acudits i art màgic.

Un espectacle dirigit a infants i joves d’entre sis i dotze anys que s’ha dut a terme a l’interior de la Biblioteca Pompeu Fabra. A causa del Coronavirus, s’ha limitat l’aforament.

En paral·lel, ha entrat en acció la creativitat del jovent del poble amb un taller de samarretes tie dye i bookface a la plaça de la biblioteca.

Durant un parell d’hores, infants i joves han posat a prova la seva habilitat per estampar una camiseta fosca i llisa.

També han jugat a fer Bookface. Una tècnica que consisteix a encaixar la nostra cara en una portada d’un llibre. Una manera original donar vida a les portades dels llibres i atraure l’atenció dels joves, i no tan joves, per la literatura.

També s’ha sortejat un puzle de mil peces.

El dia del llibre i la rosa s’ha acabat amb un clàssic de la festa de Sant Jordi a Riells i Viabrea, la 7a edició del recital ‘Posem veus als nostres poetes’ amb la col·laboració de poetes locals i música en directe.

 

  Imatge