Riudellots de la Selva és capdavanter en transformació digital

El fort compromís de l’Ajuntament de Riudellots de la Selva amb la transformació digital de l’administració més pròxima al ciutadà, l’ha situat entre els 10 municipis amb un grau més avançat d’implementació de l’administració electrónica, a la categoria de poblacions de 1.001 a 5.000 habitants

El Consorci d’Administració Oberta de Catalunya li ha concedit novament el guardó de Reconeixement d'Administració Oberta que atorga a les administracions locals capdavanteres en la transformació digital de la seva relació amb la ciutadania i en la seva gestió interna.

Els premis es lliuren des de fa cinc anys i realcen l’excel·lent feina dels consistoris que lideren la transformació digital a Catalunya.

El consorci, anualment, valora 30 indicadors objectivables de 947 ajuntaments i 42 consells comarcals per a determinar el grau de maduresa dels ens locals, una iniciativa innovadora a l’àmbit estatal i internacional.

Des de la regidoria de Participació, Transparència, Bon Govern i Comunicació de Riudellots es mostren molt satisfets i el guardó els esperona encara més a seguir treballant en l’ampliació i la integració de l’administració digital.

Els guardons valoren aspectes com el Govern Obert, els tràmits i gestions en línia, la identitat digital, si disposa d’una normativa en matèria digital o quins continguts d’interès ofereix.

 

  Imatge