Esquitxos d’Art i Pintura a Santa Coloma aquest estiu

L’artista de Santa Coloma de Farners, Maria Rosa Sànchez Castells, ha impartit entre el mes de juliol i agost un taller d’art i pintura que ha constat de quatre sessions que s’han desenvolupat a la Casa de la Paraula i han servit en els participants per iniciar-se o ampliar els seus coneixements en l’àmbit de les arts plàstiques.

Una aproximació al món de l’art i la pintura, les tècniques, els estils i l’experimentació.

Un parell de sessions s’han realitzat en el mes de juliol i les altres dues a l’agost, la darrera aquest dimarts a la tarda, on s’ha parlat de diversos aspectes i criteris que configuren el procés creatiu com l’elecció del tema, l’ús dels colors o les maneres d’expressar-ho.

L’artista colomenca s’ha mostrat molt engrescada amb el projecte.

Per tancar el cicle, per exemple, s’han centrat en la tècnica de l’Sketching que consisteix a fer un esbós, d’una escena que l’artista està contemplant.

L’activitat s’ha emmarcat en la campanya Esquitxos de Cultura que ha organitzat l’Ajuntament sota els estrictes protocols relacionats amb la Covid-19. Per això s’ha limitat a una desena de participants.

Les sessions han estat gratuïtes pels alumnes empadronats a Santa Coloma i han costat tres euros la sessió en els participants d’altres municipis.

‘Esquitxos de Cultura’ s’acabarà a finals d’agost. L’objectiu del consistori és oferir una programació estival per a totes les edats, molt variada i que vol fer costat al sector cultural, molt afectat per la crisi del Coronavirus.

 

  Imatge