Música i cant a l’Escola de Música Güell de Riells i Viabrea

El mes de setembre, tornarà l’activitat docent a l’Escola de Música Güell de Riells i Viabrea.

La desena de professors i professores estan preparant un curs que arriba carregat d’il·lusió i ganes de retrobar-se amb els alumnes, amb els quals no imparteixen classes des del mes de març, quan va instaurar-se l’Estat d’Alarma per la pandèmia.

Cadascú de nosaltres tenim un instrument o diversos instruments que ens sedueixen. A l’escola podem aprendre a tocar-los. Vent, trompeta, saxo, trombó de vares, violoncel, contrabaix i acordió, etc.

El centre disposa d’una àmplia oferta d’educació artística. La família d’instruments que sonen a l’escola és molt variada. Una classe de violí, un instrument summament delicat que vol el seu temps. Les cordes de les guitarres, tant elèctriques com espanyoles, amb un aprenentatge personalitzat. L’energia de la bateria, un instrument on la sensibilitat forma part de l’art. El piano, el plaer d’interpretar melodies pròpies i d’autors consagrats.

La nostra veu també és un instrument que cal educar. Qui no ha somiat alguna vegada en cantar les peces musicals que més ens agraden? A l’Escola de Música Güell disposen de classes de cant on podem aprendre tècniques de respiració, articulació, fonació i ressonància amb els millors professionals.

Ser discjòquei o tècnic de so sembla bufar i fer ampolles, però no és només posar música, amenitzar la pista de ball i que soni bé. El centre ofereix sessions d’una especialitat que, cada dia, enganxa més joves.

Les especialitats musicals que ofereix l’escola s’han ajustat a la demanda dels usuaris del centre. Però el centre sempre està obert a ampliar la seva oferta i professorat per oferir una cartera d’opcions la més àmplia possible.

L’escola també programa classes de llenguatge musical, coral, batucada, pedagogia musical, combos, classes extraescolars de reforç musical i perfeccionament.

L’escola va inaugurar-se l’any 2016 i a partir de 3 anys, trobareu una disciplina musical a la vostra mida. També s’accepten inscripcions en qualsevol moment del curs.

Anna Güell, la directora de l’Escola de Música de Riells i Viabrea, explica que ens ofereixen totes les possibilitats per aprendre el que sempre hem desitjat de la mà d’un gran professorat.

Un procés d’aprenentatge altament gratificant pels alumnes que imparteixen classes al centre.

L’escola està situada a Riells i Viabrea. D’entrada, l’escola s’havia d’obrir a un altre municipi. Però gràcies a l’ajuda de l’Ajuntament de Riells i Viabrea, els seus responsables van canviar d’opinió i la seu de l’escola va instal·lar-se a Riells.

L’Ajuntament de Riells participa en el projecte educatiu dels seus alumnes i, a partir del pròxim mes de setembre també ho farà l’Ajuntament de Breda.

D’ara endavant, l’Escola de Música Güell de Riells i Viabrea entra a formar part de la xarxa de col·laboradors de La Selva TV.

 

  Imatge