Ramon Barr actua a la sala Músic de Copes d’Hostalric

La promotora Lomo Promo d’Hostalric ha programat aquest dissabte a la nit a la sala Músic de Copes del municipi l’actuació del cantautor i compositor, Ramon Barr, que actualment viu a la vila.

Les restriccions per la Covid-19 ha obligat a limitar l’aforament del concert.

Una atmosfera intimista i de gran proximitat entre l’artista, la seva guitarra i el públic, malgrat les distàncies forçades pel Coronavirus, que ha harmonitzat perfectament amb el caràcter de la vetllada i l’obra de Ramon Barr, que flueix entre un estil proper, lletres que parlen de temes clàssics com la recerca de la llibertat o la mateixa existència, relats purament quotidians i inusuals, l’emoció, la crítica, la poesia i la força pròpia del gènere a través del missatge i la paraula.

El mes de febrer de l’any passat, va publicar el seu primer EP amb cinc cançons, titulat ‘BARR’, distribuït pel segell discogràfic Rocket Music i enregistrat als estudis Tatatrack de la ciutat comptal.

I en el concert d’aquest dissabte també ha interpretat temes del nou àlbum i versions d’altres èpoques.

De l’any 1989 i fins al 1993, Ramon Barr va cursar estudis de llenguatge musical, guitarra, harmonia i cant a l’Escola de Música Moderna de Badalona. Abans d’iniciar la seva carrera en solitari, l’any 2018, també havia fundat diverses formacions amateurs en les quals havia actuat com a vocalista. Una faceta que sempre ha compaginat amb la composició de peces pròpies i la vocació per l’escriptura i la poesia.

 

  Imatge