Taller de Manga a Santa Coloma de Farners

La Biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners ha acollit aquest dimarts un taller de manga destinat a joves d’entre onze i setze anys.

La sessió l’ha impartit Gemma Negre, il·lustradora i directora del Racó de l’Artista.

La dotzena de joves artistes que s’han apuntat a la sessió han pogut fer-se un autoretrat amb aquesta tècnica d’origen japonès. Des de fa molts anys, el manga ha adquirit una gran popularitat a través de les historietes i còmics o els animes a les sèries d’animació i pel·lícules.

D’una forma senzilla i divertida, de la mà i l’experiència de Gemma Negre, han pogut conèixer tots els secrets i maneres d’aplicar aquest art. Treballant sobre paper i utilitzant llàpis de fusta aquarel·lables i retoladors de punta fina per donar forma a la seva obra, han après a imprimir l’estil manga a totes les parts de la seva cara i trets facials com els ulls, el nas, la boca i els cabells.

Una experiència que pot ser una llavor de futur.

El taller ha estat gratuït, prèvia inscripció a la mateixa biblioteca, i s’ha adaptat a la normativa de la Covid-19 amb places limitades.

La sessió s’ha emmarcat dins la programació dels Esquitxos de Cultura que organitza l’Ajuntament farnesenc durant aquest estiu.

 

  Imatge