Els comerciants lliuren un gronxador inclusiu a l’Ajuntament d’Arbúcies

Aquest dimecres s’ha dut a terme l’acte de lliurament a l’Ajuntament d’Arbúcies d’un seient adaptat amb arnès i tancament de seguretat destinat a nens i nenes amb diversitat funcional.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és aconseguir la inclusió plena dels petits i joves amb mobilitat reduïda en els parcs de lleure, que moltes vegades no disposen de jocs adaptats a les seves necessitats.

A la recepció institucional, encapçalada per l’alcalde accidental i regidor de Benestar Social, Jaume Salmerón, hi ha assistit Natàlia Grau i Eva Martin de l'Associació comerç Arbúcies, Montserrat Pujolràs de la Federació de comerç de la Selva i Olga Oliete de l'Obra Social “la Caixa”, les tres entitats que han fet possible la donació en el marc de la campanya “Tots els infants volen gronxar-se!”.

L’adquisició del seient adaptat l’han finançat entre l’entitat de comerciants local i comarcal i el suport econòmic de l’Obra Social “la Caixa” mentre que l’Ajuntament correrà amb les despeses de la seva instal·lació.

Uns gronxadors inclusius que de mica en mica s’estan estenent arreu de la comarca gràcies a les donacions que estan fent la Federació de Comerç de la Selva, les entitats de comerciants de diverses poblacions i l’Obra Social “la Caixa”.

 

  Imatge