Un miler de participants en la 6a cursa del Pa amb Tomàquet

Davant la situació de pandèmia, la sisena edició de la Cursa de Muntanya del Pa amb Tomàquet de Santa Coloma de Farners, s’ha adaptat a un exigent protocol de seguretat per a prevenir la transmissió de la Covid-19 i protegir la salut dels participants i voluntaris.

Per exemple, s’han limitat els grups, la sortida ha estat esglaonada, els participants han hagut d’omplir un document d’autoresponsabilitat o no s’han realitzat inscripcions presencials.

La Cursa del Pa amb Tomàquet s’ha convertit en un esdeveniment esportiu i lúdic de referència perquè es desenvolupa en un entorn de natura i muntanya on els corriols, les visites i diversos espais d’interès fan que sigui una zona espectacular, l’ampli ventall d’opcions que s’ofereixen per arribar a tota mena de públics i la presència d’esportistes d’elit.

Aquesta sisena edició, també ha esgotat totes les places disponibles.

La cursa s’ha dividit en quatre modalitats. S’ha estrenat una marató de quaranta quilòmetres amb 2.300 metres de desnivell positiu; s’ha fet la clàssica trail de vint-i-u quilòmetres amb 1.300 metres de desnivell positiu; els menys agosarats s’han pogut apuntar a la versió express de dotze quilòmetres amb 600 metres de desnivell positiu i tampoc ha faltat a la cita la marxa popular de vuit quilòmetres amb 200 metres de desnivell positiu que no està cronometrada.

L’esdeveniment també ajuda a dinamitzar altres sectors econòmics i turístics

La sortida i arribada d’aquesta edició ha estat al Parc de Sant Salvador. Els participants també han rebut un lot d’obsequis i l’esmorzar.

 

  Imatge