Música per fer front a les conseqüències de la Covid-19

La Biblioteca Joan Vinyoli de Santa Coloma de Farners acull, del 8 de setembre fins al 22 de desembre, la dotzena edició de les sessions “Temps de Sons”.

Cada dimarts a la tarda i durant una hora, Anna Castells, musicoterapeuta per la Universitat de Barcelona, crea un espai de suport i benestar personal mitjançant l’aplicació de tècniques de musicoteràpia. L’objectiu és afavorir el benestar físic, emocional i mental partint del joc amb la música.

En la situació actual de pandèmia, tallers com aquest són més necessaris que mai per ajudar a les persones que han viscut o viuen situacions emocionals difícils de gestionar, d’una manera més saludable i que no es quedin estancades en el patiment.

Amb un mètode propi, Anna Castells proporciona en els participants recursos i consells per a neutralitzar els trastorns i disfuncions emocionals durant el temps que dura la sessió però també en el dia a dia.

Per aconseguir el clima protector, de pau i relaxació que es necessita per aplicar les tècniques, els grups són reduïts i les inscripcions, que són gratuïtes, es van tancar abans de començar el taller.

L’activitat està organitzada per l’àrea d’Acció Social de l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners amb el suport de Dipsalut, l’organisme de Salut Pública de la Diputació de Girona.

 

  Imatge