5a Jornada Start Art a Sant Hilari Sacalm

L’Hostal Fugarolas de Sant Hilari Sacalm, espai que també acull "Excèntrica", una associació sense ànim de lucre dedicada íntegrament a l'Art en totes les seves expressions, ha estat la seu, aquest dimecres, de la cinquena jornada de networking i formació ‘Start Art’.

La sessió, que s’ha allargat tot el matí, l’ha dinamitzat Rafel Sánchez, clown i cofundador de l’empresa d’innovació i creativitat, Creativita.

La jornada s’ha dividit en dues parts. La primera ha consistit en una càpsula formativa sota el títol ‘Autenticitat com a valor’ i després d’una pausa-cafè, ha tingut lloc una sessió dinàmica de networking.

Aquesta vegada la jornada ha reunit una dotzena de professionals i empreses del sector artístic, artesà i creatiu així com diversos tècnics, tècniques i representants de les institucions convocants de la jornada.

L’objectiu de l’activitat és impulsar la cooperació en l’àmbit artesà i creatiu, posar en contacte professionals i empreses que tenen interessos comuns, incentivar la creació d’una xarxa de contactes i fer aflorar estratègies i sinergies de col·laboració i oportunitats de feina o negoci entre ells.

Totes les institucions destaquen la necessitat de donar suport en els empresaris i emprenedors a través de sessions grupals i orientació personalitzada.

La jornada ‘Start Art’ l’organitzen entre el Consell Comarcal de la Selva, La Selva Emprèn, la Diputació de Girona i l’Ajuntament de Sant Hilari Sacalm.

 

  Imatge