Magalí Sare i Sebastià Gris presenten ‘A boy & a girl’ a Santa Coloma

Dins la desena edició del circuit del Lied del Montseny, Magalí Sare & Sebastià Gris han presentat, aquest dissabte, a l’Auditori de Santa Coloma de Farners, el seu primer disc conjunt, que va sortir publicat en el mes de gener sota el segell Microscopi.

‘A boy & a girl’ és un projecte que aposta per l’experimentació electrònica a partir de la música clàssica, la cambra i la cançó popular. La proposta, que ha girat arreu de l’estat, ha aterrat al Montseny per mostrar el talent de la cantant vallesana i el guitarrista mallorquí, ambdós graduats al Conservatori Superior del Liceu.

Magalí Sare i Sebastià Gris es van ajuntar l’any 2016 amb la finalitat de recuperar cançons de la nostra terra, temes jazzístics i músiques del món d’altres indrets, crear nous arranjaments i oferir la seva particular interpretació.

Magalí Sare es va donar a conèixer amb el Quartet Mèlt, formació que va guanyar la tercera edició del programa de TV3 Oh Happy Day l'any 2015. L’any 2016 va treure un disc en solitari, l’any 2018 va participar en diferents projectes amb la pianista i compositora Clara Peya i l’any passat va aconseguir el primer premi del concurs Suns Europe de música en llegües minoritàries celebrat a Itàlia.

La desena edició del circuit del Lied del Montseny, durant els mesos de novembre i desembre, ofereix una vintena d’activitats que pretenen potenciar propostes artístiques transversals i innovadores, partint del gènere del lied però sense restriccions de cap mena, i mantenint l’essència i tradició del circuit.

 

  Imatge